Sobre mi

El primer cop que vaig tenir contacte amb la música a part dels viatges amb el «SEAT 127» que tenia el meu pare escoltant els Beatles, va ser una nit d’hivern a una casa del mateix barri on vivien els meus avis al nord de Reus.

Com la gran majoria el meu primer cop com a membre d’una formació musical va ser amb amics de l’institut, acabats de deixar enrere els setze anys i amb la il·lusió com a bandera vaig introduir-me en aquest món meravellós d’explicar històries i vivències cantant. Varen ser anys plens d’energia i somnis, sense saber-ho estava immers en una mena de fàbrica invisible de records, records que ara em fan badar assegut en algun indret tranquil i que continuen alimentant aquella il·lusió que més aviat ha anat creixent amb el temps passat.

Sí, podríem dir que és el meu hàbitat natural, és allà on em sento bé, és una necessitat, suposo que per això mai he deixat d’escriure cançons. Tinc dues biblioteques, una està farcida de llibres, l’altra és la vida, d’ella en trec tot allò que m’ajuda a escriure quelcom i que molts cops acaba sent cançó.

La pretensió fa temps que la vaig deixar enrere, un dia vaig veure que escriure i cantar em feia feliç sense més, no necessito rebre molt a canvi, poder-ho fer és el millor regal que m’ha fet l’univers.

Mentrestant segueixo vivint, mirant, llegint, escoltant, descobrint allò que m’inspira, que em colpeja, en tot allò que desperta alguna cosa dins meus i desperta el neguit, la necessitat, la urgència vital d’expressar-me.

Mentre hi hagi carrers de llambordes, cafès amb tertúlies i quelcom on poder escriure, seré intensament feliç, perquè alguna cançó sorgirà en un instant tan íntim que també serà teu quan l’escoltis.

 

On pots trobar-me?

Telèfon: 629 94 34 47

Escriu-me!

13 + 2 =