Espectacles familiars

La parada del Peret

Entranyable, tremendo, home de tradicions, li agrada el bon menjar i la bona vida. Aquest és el Peret, un venedor de somnis i aventures rere el taulell de la seva botiga.

Ben mal acompanyat pes seus nebots sense ofici ni benefici, el Rafel i el Ramon que són un autèntic destorb a l’hora de treballar. En Peret gaudeix de la vida entre les caixes farcides de verdures i fruites, amb la nevera plena d’embotits i formatges dels pobles del voltant, en definitiva, de tot allò que pots trobar en un colmado de tota la vida, pròxim i familiar.

Amb clientes entranyables, senyors pesats, la turista francesa i un «urbano» que de tant en tant fa una visita a l’hora d’esmorzar.

Aquest espectacle és una reivindicació a la vida tranquil·la, en viure a poc a poc, al consumisme moderat, a saber apreciar tot allò del nostre entorn més pròxim. Un agraïment al territori i un reconeixement als oficis de tota la vida, a la pagesia i als artesans.

Amb música en directe, titelles i actors, a «La botiga del Peret» podreu gaudir de diferents disciplines en un sol espectacle. Una posada en escena romàntica i tènue, una proposta plena de valors per superar els temps convulsos.

Conte Contat

Conte contat és un recull de contes explicats i musicats; des dels contes clàssics i tradicionals fins als més innovadors de collita pròpia, també amb contes relacionats amb el calendari festiu.

És un espectacle de petit format per poder explicar en una biblioteca, a l’aula, en una petita plaça una tarda d’estiu, al costat d’una font, que està adreçat a nenes i nens des dels 2 fins als 99 anys.

És un espectacle molt ben acompanyat per les meves guitarres, la Greta i el Patufet, en el qual faig un viatge per aquest meravellós món de la tradició oral, d’explicar contes i musicar-los. Un d’aquests contes«Greta i Gota», un conte que parla del medi ambient, la sostenibilitat, la proximitat i de la mare natura.

 

On pots trobar-me?

Telèfon: 629 94 34 47

Escriu-me!

10 + 5 =